Kontakt
Arbejde hos Mammoet
Find dit hold

Fra Drift til Salg

Det er operatører som mekanikere, kranførere og riggere, der får det til at ske. Din dag kan bestå af at være "hænder og øjne på jorden" til at løfte vindmøllekomponenter, du kan betjene en kran til at løfte husfacader til et byggeprojekt eller hjælpe med at holde vores flåde af kraner, trailere og unikt transportudstyr i fremragende stand. Uanset din rolle vil du arbejde i en kultur, der er præget af tillid, ansvarlighed og teamwork, og du vil nyde godt af Mammoets engagement i din løbende uddannelse og udvikling.

Uanset om det drejer sig om at flytte huse, installere brosektioner, køre 70 meter lange vindmøllevinger eller flytte offshore-strukturer. Vores team i Skandinavien vokser, og vi er altid på udkig efter folk til at styrke vores team. Du vil komme til at arbejde sammen med et dynamisk team med forskellige baggrunde, der alle har en stor passion for området tunge løft og transport. Er du nysgerrig på, hvordan livet hos Mammoet kunne se ud for dig? Se alle ledige stillinger her eller kontakt os på:

imagei32ah.png

       
       

 

 

 

 

Mammoet Denmark Brande A/S

+45 9718 1346
hr.scandinavia@mammoet.com
jobs.mammoet.com
Sjællandsvej 5
7330 Brande
Denmark
 

Mammoet er kun lige så stærk som vores medarbejdere.

Vi har været førende inden for tunge løft og transport i årtier. Men Mammoet er kun lige så stærk som vores medarbejdere. Deres færdigheder og ekspertise er den måde, hvorpå vi hjælper verden med at vokse, når vi løser kundernes udfordringer på den sikreste og mest effektive måde. Som professionel hos Mammoet arbejder du i en verden af muligheder med gode udviklingsmuligheder, det bedste udstyr og de klogeste hoveder.

Mammoet er en reel global organisation. Med lokationer over hele verden kommer vores fagfolk fra en bred blanding fra forskellige lande, kulturer og baggrunde. Disse forskellige teams arbejder i en række sektorer - uanset om det er at sikre, at vi bygger en bæredygtig fremtid for alle, understøtter væksten af intelligente byer eller hjælper med at holde industrier i gang. Hvis du brænder for at gøre en forskel, har vi det rette team til dig.

Steder

Vores kontorer er opdelt i fire regioner - Europa og Rusland, Mellemøsten og Afrika, Asien og Stillehavsområdet samt Nord- og Sydamerika. Inden for Europa og Rusland har vi en række kontorer i hele regionen, herunder Danmark, Norge og Sverige.

Vores kontorer er placeret i Danmark, Norge og Sverige.

Mammoet Denmark Brande A/S
+45 9718 1346
hr.scandinavia@mammoet.com
Sjællandsvej 5
7330 Brande
Denmark
 
Mammoet Norge A/S - Drammen
+47 975 06 907
hr.scandinavia@mammoet.com
Kjerraten 17
3013 Drammen
Norway
 
Mammoet Norge A/S - Stavanger
+47 928 33 495
hr.scandinavia@mammoet.com
Sandnesveien 114
4312 Sandnes
Norway
 
Mammoet Sweden AB
+46 707 144 612
hr.scandinavia@mammoet.com
Dumpergatan 4B
442 41 Kungälv
Denmark