Kontakt
Hvordan vi hjælper
Tjenester

Smart and Safe

Mammoet transporterer, flytter og sender store og tunge genstande til bygge- og anlægsbranchen, infrastruktur, vindenergi og offshoreindustrien.

Uanset hvor stort eller lille dit projekt er, er Mammoet der for dig i hele Skandinavien. Vores teams arbejder efter de højest mulige sikkerhedsstandarder. Vi er forpligtet til at sørge for sikkerheden for vores medarbejdere, kunder og det omkringliggende samfund. Det er noget, vi ikke går på kompromis med, og vi forventer, at alle, vi arbejder sammen med, deler denne forpligtelse.

Vi har et omfattende uddannelsesprogram, der kombineret med læring på stedet sikrer, at alle vores fagfolk udfører deres arbejde med sikkerheden for øje. Vi søger konstant efter måder at forbedre sikkerheden i vores aktiviteter på. I mange tilfælde opfylder vores sikkerhedsstandarder ikke kun de lokale bestemmelser, men overgår dem også. Vi tager skridt til at gøre en arbejdsplads endnu mere sikker og er ikke bange for at sige nej, hvis en situation er usikker.

Vores tjenester inden for konstruerede tunge løft og transport omfatter:

  • Tunge løft
  • Tung transport
  • Udlejning af kraner
  • Styring af turnaround/nedlukning
  • Bygningstjenester på hele byggepladsen
  • Modulopbygning / løft og samling af præfabrikerede elementer
  • Fra fabrik til fond / logistik
  • Hurtig reaktion
  • Flytning af fabrikker og demontering/nedlukning

Kontakt din nærmeste kontor, vores specialister vil med glæde hjælpe dig.

Få mere at vide om, hvad vi laver.

Samling af moduler i hele verden fremskynder produktionen

Opstilling af fire vindmøller ud for den danske kyst

Hele landsbyen flyttes i kapløb mod vinteren

Rekordstor transport af vindmøllevinger

  • Læs mere om den rekordstore transport af et vindmølleblad

Den kritiske vej

Genstande - f.eks. søjler, turbineblade, præfabrikerede moduler og infrastrukturelementer som broer - bliver stadig større og tungere. De transporteres ofte til fjerntliggende steder uden infrastruktur eller til trange byområder. Modulopbygning - fra raffinaderier til broer og fra miner til kraftværker - har mange fordele, men denne fremgangsmåde giver også betydelige logistiske udfordringer.

Med vores transportflåde af lastbiler, konventionelle trailere og SPMT'er samt specialudstyr som strandjakker, skid-systemer og donkraftenheder gør vi det umulige muligt.

Men også når der er behov for mere fleksibilitet på snævre steder, er intet umuligt. Elektriske kompaktkraner, lastbilmonterede kraner og hejseværk kan bruges til at flytte skrøbelige maskiner med stor forsigtighed på én gang. For at minimere byrden for produktionen.

Ved at konsultere vores fagfolk tidligt i planlægningsfasen kan projekterne gennemføres mere effektivt, mere sikkert og hurtigere.

Kraner

Mammoet har en omfattende og moderne flåde inden for kraner, transport, løft, slæde- og donkraftenheder.

Fra projekter til udlejning af mobilkraner med operatør, vores kranflåde dækker alt fra 10 til 5.000 tons. Vores flåde omfatter

Mobilkraner
Lastbilkraner
Tårnkraner
Bæltekraner
Ringkraner

Og selv om kraner kan være det oplagte valg til vertikale løft, omfatter vores flåde også andet vigtigt udstyr til at flytte tunge byrder.