Kontakt
Om os
Go Unlimited. Go Mammoet.

Om os

Når det drejer sig om specialtransport og tungløft er Mammoet en global sværvægter. Og vi er også stærkt engagerede lokalt. Uanset om du skal transportere vindmøllekomponenter, løfte og flytte store tunge emner eller håndtere anden sværgods. Mammoet er der for dig hele vejen uanset projektets størrelse.

Mammoet transporterer og flytter store tunge emner med en uovertruffen styrke. Takket være vores medarbejderes tekniske ekspertise og en enestående udstyrspakke kan du forvente resultater af højeste kvalitet. Også til dit projekt.

Med kontorer over hele verden - herunder Danmark, Norge og Sverige - er der et lokalt team, der er klar til at tage fat på dit projekt. Uanset om det drejer sig om installation af en bro, transport af en vindmølle eller håndtering af anden sværgods. Med vores permanente flåde af udstyr her i Skandinavien er mulighederne uendelige.

Kontakt din lokale afdeling, vores specialister vil med glæde hjælpe dig.

Til når tingene skal glide gnidningsløst

Hvor der er vækst, er der behov for energi, råstoffer og infrastruktur. At hjælpe med at opfylde disse behov er en verden i sig selv.

Det er Mammoet's verden.

I denne verden er vores mål at løfte, transportere, installere og demontere store genstande, så vores kunder kan udvide og vedligeholde deres produktionskapacitet og infrastrukturer på den sikreste og mest effektive måde.

Fra at løfte vindmøller til at flytte hele landsbyer. Vi mener, at vores aktiviteter i høj grad hjælper kunderne med deres voksende behov for produktivitet og kontinuitet gennem kreativ teknik, omhyggelig planlægning og sikker udførelse. Med henblik herpå hæver vi konstant standarderne for vores erhverv.

I mere end to hundrede år har vi været kendt for vores udstyrs unikke egenskaber. Men det er vores kunders tillid, der har bragt os derhen, hvor vi er i dag. Deres tillid inspirerer 7.000 Mammoet-fagfolk til at give alt hver dag og gøre en forskel i projekter rundt om i verden.

En familievirksomhed

Mammoet er en del af SHV, en familievirksomhed med en stærk position inden for en række driftsområder og udvalgte investeringsaktiviteter og med fokus på langsigtet bæredygtig vækst.

SHV-koncernerne (SHV Energy, Makro, Mammoet, ERIKS, Nutreco, NPM Capital og ONE-Dyas) er aktive i 58 lande. Den decentraliserede organisation sikrer, at de diversificerede virksomheder kan operere tæt på deres kunder og opretholde loyale kundeforhold.

SHV's 55.000 medarbejdere er kernen i organisationen, de repræsenterer dens værdier, støtter dens kultur og skaber dens succes. SHV's vigtigste værdier er integritet og tillid. Integritet betyder at være ærlig, oprigtig og helt åben i kommunikationen om alle forhold vedrørende virksomheden. SHV har tillid til, at dets medarbejdere vil arbejde efter bedste evne for virksomheden, dens fremskridt og opnåelse af succes inden for deres evner og i overensstemmelse med SHV's værdier.

Virksomhedsfilosofien beskriver de fælles værdier, så alle medarbejdere, kunder og leverandører ved, hvad SHV står for.

Du kan få flere oplysninger om SHV-familien af virksomheder på www.shv.nl.